KNIGA

Зошто „Емоционално секојдневие“
Критички осврт на „Емоционално секојдневие
Сликата од насловната страна
Синергија
Измени и дополненија:
Портфолио на рецензентите
Наводи и наводници
Биобиблиографија
Контакт и набавка

 

Белешката за авторот
Препорака
Посвета
Наместо предговор
Прикаската за Клошарот
Кармата и судбината
Хипотезата
Бордел
Човек, и кога ќе умре, не е на раат
Содржина
Автобиографија
Закон за здраво (емоционално) живеење
Животно недоразбирање
Среќата во себе

Книгава ја посветувам на мајката на моите деца, да си најде вистинска среќа, и само таква среќа да пренесе на нашите деца.

Книгава ја посветувам на моите пријатели, да ми станат поблиски, и на моите непријатели, да ми станат пријатели или да си најдат среќа без мене.

Книгава ја посветувам на оние што животот го живеат со мене, а и јас ќе си ја читам повремено.

Ја посветувам и на ...

Влатко Поповски - Владек