KNIGA

Зошто „Емоционално секојдневие“
Критички осврт на „Емоционално секојдневие
Сликата од насловната страна
Синергија
Измени и дополненија:
Портфолио на рецензентите
Наводи и наводници
Биобиблиографија
Контакт и набавка

 

Белешката за авторот
Препорака
Посвета
Наместо предговор
Прикаската за Клошарот
Кармата и судбината
Хипотезата
Бордел
Човек, и кога ќе умре, не е на раат
Содржина
Автобиографија
Закон за здраво (емоционално) живеење
Животно недоразбирање
Среќата во себе

„Емоционално секојдневие“ е убава и поучна книга. На разбирлив начин, објаснети се реалните случувања во поединецот, во семејството и во општеството. Некои работи можеби звучат застрашувачки, но се такви какви што се опишани.
Книгава ја препорачувам на сите сегашни и идни мајки.

Биљана Копрова

Твоето, моето, нашето „емоционално секојдневие“ сме „ние“. Единствено вистински наше. Прекрасно и мизерно, тажно и весело, горко и радосно, страшно, восхитувачки, фасцинантно, грдо и убаво, сиво и розово, болно и благо, но секогаш уникатно и само мое единствено, токму и поради тоа - толку скапоцено.

 

Биљана Копрова

Специјалист по медицинска психологија
Гешталт терапевт / едукатор /супервизор

European Association of Gestalt Therapy

The European Certificate of Gestalt Psychotherapy